Astmatietoviikko 6.-12.5.2024

6.5.2024

Vuoden 2024 Astmatietoviikon teemana on "Astma ei ole este".

Astmaa sairastavia on Suomessa noin 300 000, et siis ole yksin! Astman kanssa voi yleensä elää täysipainoista elämää, eikä astman tarvitse olla este.

Astmaa kannattaa hoitaa hyvin. Huolehdi hyvästä omahoidosta eli tarkista lääkkeenottotekniikka. Käy säännöllisesti astmakontrolleissa. Löydä oma tapasi liikkua ja olla aktiivinen arjessa.

Osallistu tapahtumiin, hae kursseille sekä tule mukaan Facebook-vertaiskeskusteluun - tapaat muita astmaa sairastavia ja voit saada vinkkejä arkeen astman kanssa. Liity jäseneksi, niin kuulet ensimmäisenä astmatietoa ja -tapahtumista.

Astma ei ole este itsensä toteuttamiselle. 
Astma ei ole este toisista huolehtimiselle. 
Astma ei ole este seikkailulle.

 

Tietoa astmasta

Osallistu Astmatietoviikolle!

Katso Astmatietoviikon tapahtumia kalenterista.

Tapahtumia Astmatietoviikolla

Yhdessä saamme enemmän aikaan!

Paikallisen allergia- ja astmayhdistyksen jäsenenä saat apua, tukea ja ajankohtaista tietoa arkeesi, ja voit tavata toisia samassa tilanteessa olevia. Yhdessä saamme paljon enemmän aikaan ja vaikuttamistoimintamme lisää painoarvoa. Olet siis mukana edistämässä allergiaa, astmaa ja ihotautia sairastavien asiaa!

Liity jäseneksi

Allergia-, iho- ja astmaliiton Astmatietoviikko lisää tietoa astmasta ja sen vaikutuksista ihmisen arkeen. Yhdistää astmaa sairastavia. Lisää ammattilaisten tietoisuutta astmasta. Astmatietoviikkoa vietetään Kansainvälisen astmapäivän (7.5.) ympärillä. Vuonna 2024 teemana on Astma ei ole este ja kampanja keskittyy työikäisten astmaan.