Allergia-, Iho- ja Astmaliitolle uusi liittohallitus

12.2.2021

Allergia-, iho- ja astmaliitolle valittiin uusi liittohallitus 10.2.2021

11.2.2021

Allergia- iho- ja astmaliiton ylimääräinen liittokokous on valinnut 10.2. uuden liittohallituksen. Toimikausi alkaa heti. Liittohallitukseen valittiin kahdeksan henkilöä, heille henkilökohtaiset varajäsenet ja hallitusta johtavat Oula Wichmann ja Ilpo Hakula.

Liitto sai uudeksi puheenjohtajakseen salolaisen lukion ja yläkoulun matemaattisten aineiden lehtori Oula Wichmannin. Esittelypuheessaan tuleva puheenjohtaja korosti rahoittajan ja jäsenistön luottamuksen palauttamista ja toiminnan painopisteitä uudessa rahoituskehyksessä. Katse on tulevaisuudessa ja yhteistyö on liiton voima.

Liittohallitukseen on valittu seuraavat henkilöt:

Oula Wichmann, puheenjohtaja, Salo

Ilpo Hakula, varapuheenjohtaja, Lappeenranta

Jukka Salminen, Espoo

Nina Nyyssönen, Mikkeli

Marja Leena Kärkkäinen, Aitoo

Tuula Petäys, Kirkkonummi

Pirjo Paajanen, Jyväskylä

Pasi Holopainen, Oulu

Ylimääräinen liittokokous valitsi 10.2. myös uuden Allergiasäätiön hallituksen. Toimikausi alkaa heti ja kestää kauden (2019-) 2021.

Allergiasäätiön hallitukseen on valittu seuraavat henkilöt:

Jukka Salminen, Espoo

Paavo Voutilainen, Vantaa

Pirjo Paajanen, Jyväskylä

Kyösti Vesterinen, Helsinki

Tuula Petäys, Kirkkonummi

 

Allergia-, iho- ja astmaliiton tarkastuksessa esiin tulleet epäkohdat eivät liity yhdistykseemme. Me olemme itsenäinen toimija. Me haluamme jatkossakin toimia vastuullisesti allergia- ja astma-asioiden parissa. Kiitos kun olet mukana.

 

Allergia, Iho- ja Astmaliitto ry:ssä on ryhdytty liiton hallinnon epäselvyyksien korjaustoimiin vuotta 2018 koskeneen STEAn tarkastushavaintojen perusteella. 

https://www.allergia.fi/uutiset/allergia-iho-ja-astmaliitossa-aloitettiin-hallinnon-korjaustoimet-syksylla-2019/#12c419a5