Kaakon Allergia- ja Astmayhdistys ry

Ajankohtaista

Mikä askarruttaa astman, allergioiden tai ihosairauksien hoidosta? Asiantuntijamme Kaisa vastaa kysymyksiin Facebook-livelähetyksessä tiistaina 24.11. klo 12. Lähetä kysymyksesi ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen allergianeuvoja@allergia.fi otsikolla LIVE. Live alkaa ti 24.11. klo 12 Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Facebook-sivulla. Lähetyksen tallenne jää myöhemmin katsottavaksi.
Marraskuussa allergia-, iho-ja astmaliiton kalenterista löytyy useampia tapahtumia. On tarjolla jumppaa, vertaistreffejä anafylaksiasta, astmasta ja allergioista sekä sosiaaliturvasta niin aikuisille, perheen vanhemmille kuin nuorisollekin. Suurin osa tapahtumista järjestetään verkossa, tarjolla on myös tapahtumia, joihin pääsee osallistumaan tulemalla paikalle.
Allergia-, iho-ja astmaliitto järjestää yhteistyössä Pirkanmaan ja Helsingin Allergia- ja astmayhdistysten kanssa kolmen verkkoluennon sarjan loka-marraskuussa. Luennot järjestetään Teamsissa livelähetyksenä, ja ne ovat kaikille avoimia. Osallistujat voivat kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja chattiin.
Tervetuloa liikkumaan yhdesssä Allergia-, iho- ja astmaliiton hyvän olon -jumppaan. Tarjoamme kaikille soveltuvan liikuntahetken, johon voit osallistua kotoasi ilman sen enempiä varusteita. Mukaan pääset kirjautumalla tapahtuma-aikaan liiton sivuille, vaikka puhelimellasi.
Osallistu Allergia-, iho- ja astmaliiton joukkueeseen kävelykilometrikisassa ja auta meitä keräämään askeleita yhteiseen pottiin.
Koronan vuoksi liiton huhti-syyskuun kurssit on peruttu, siirretty myöhemmäksi tai verkkoon koronavirusepidemian vuoksi. Verkkokurssit järjestetään suunnitellun aikataulun mukaan. Kurssien ohjelmat tarkentuvat kevään aikana.
RSS ATOM