Kaakon Allergia- ja Astmayhdistys ry

Ajankohtaista

Mikä askarruttaa astman, allergioiden tai ihosairauksien hoidosta? Asiantuntijamme Kaisa vastaa kysymyksiin Facebook-livelähetyksessä tiistaina 24.11. klo 12. Lähetä kysymyksesi ennakkoon sähköpostilla osoitteeseen allergianeuvoja@allergia.fi otsikolla LIVE. Live alkaa ti 24.11. klo 12 Allergia-, Iho- ja Astmaliiton Facebook-sivulla. Lähetyksen tallenne jää myöhemmin katsottavaksi.
Marraskuussa allergia-, iho-ja astmaliiton kalenterista löytyy useampia tapahtumia. On tarjolla jumppaa, vertaistreffejä anafylaksiasta, astmasta ja allergioista sekä sosiaaliturvasta niin aikuisille, perheen vanhemmille kuin nuorisollekin. Suurin osa tapahtumista järjestetään verkossa, tarjolla on myös tapahtumia, joihin pääsee osallistumaan tulemalla paikalle.
Allergia-, iho-ja astmaliitto järjestää yhteistyössä Pirkanmaan ja Helsingin Allergia- ja astmayhdistysten kanssa kolmen verkkoluennon sarjan loka-marraskuussa. Luennot järjestetään Teamsissa livelähetyksenä, ja ne ovat kaikille avoimia. Osallistujat voivat kirjoittaa kysymyksiä ja kommentteja chattiin.
RSS ATOM