Allergiatalo sai uuden omistajan

21.6.2021

 

Liitto on myynyt Meilahdessa sijaitsevan Allergiatalon, mutta jää tiloihin vuokralle.

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto (AIA), Allergiasäätiö sekä Näkeminen ja silmäterveys (NÄE) ovat 16. kesäkuuta sopineet eQ:n Hoivarahaston kanssa kiinteistökaupasta, jolla järjestöt ja säätiö myyvät Helsingin Meilahdessa sijaitsevan Allergiatalon ja tontin vuokraoikeuden eQ:lle. Myyjän neuvonantajana kaupassa toimi Newsec. Liitto jää vuokralle kiinteistöön.

Allergiatalossa on useita erilaisia tiloja: toimistotilojen lisäksi sieltä löytyy muun muassa kokousauditorio ja uima-allasosasto. AIA:n lisäksi kiinteistössä on vuokralla muun muassa Helsingin kaupungin päiväkoti.

”Allergiatalo sijaitsee erinomaisella paikalla Meilahden sairaala-alueen läheisyydessä ja muutaman kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Sen monikäyttöiset tilat tarjoavat erilaisille toimijoille erittäin hyvän toimintaympäristön. Iso kiitos myyjille luottamuksesta Newseciin ja kiitos myös kaupan muille osapuolille hyvästä yhteistyöstä projektissa”, toteaa Newsec Advisoryn Thomas Vane-Tempest.

”Kiitokset saumattomasta yhteistyöstä ja lopputuloksesta Newsecille. Myyntiprojekti eteni suunnitellusti ja Allergiatalo sai uuden, erinomaisen omistajan kehittämään kiinteistöä”, sanoo Allergia-, Iho- ja Astmaliiton toiminnanjohtaja Paula Hellemaa.

 

 

Tiedote luettavissa liiton sivuilla:

https://www.allergia.fi/uutiset/allergiatalon-myynti/?fbclid=IwAR2dGNApXREf4vwl5Va9sKlhFmpYuqr-9TxH-RFszRtoSw6Jjj7VYBu7fZ8#12c419a5